Indiens stora framgång med covid 19-bekämpning

Desert Review

Desert Review har i detalj redovisat hur Indien har lyckats så
framgångsrikt med Covid 19-bekämpning i Uttar-Pradeshprovinsen.
Klicka länken ovan för originaltexten i Desert Review.
OBS för den vetgirige finns i texten många referenslänkar.

Jag har gjort en rak googleöversättning, dvs inga justeringar
av Desert Review här nedan.
Håll till godo!

Desert Review Test av vaccinkit i Indien
Rak Google-översättning till svenska.

 

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/indias-ivermectin-blackout—part-v-the-secret-revealed/article_9a37d9a8-1fb2-11ec-a94b-47343582647b.html?fbclid=IwAR1VIZQ_BNNFkoihYSU-x2KELf7crpfqvst-erUap4yPXGn6dy18eQSZkrY

Organisationen rapporterade, den 7 maj 2021, under toppen av Indiens Delta Surge, att Världshälsan ”Uttar Pradesh (går) den sista milen för att stoppa COVID-19.”

https://www.who.int/india/news/feature-stories/detail/uttar-pradesh- going-the-last-mile-to-stop-covid-19

WHO noterade: ”Regeringsteam rör sig över 97 941 byar i 75 distrikt under fem dagar i denna aktivitet som började den 5 maj i Indiens mest befolkade delstat med en befolkning på 230 miljoner.”

Aktiviteten innebar ett aggressivt hus-till-hus-test- och behandlingsprogram med medicinkit.

WHO förklarade: ”Varje övervakningsteam har två medlemmar som besöker hem i byar och avlägsna byar för att testa alla med symptom på COVID-19 med hjälp av Rapid Antigen Test-kit. De som testar positivt isoleras snabbt och får ett medicinkit med råd om sjukdomar förvaltning.”

Läkemedlen som innehåller satsen identifierades inte som en del av den västerländska medias avbrott vid den tiden. Som ett resultat var innehållet lika hemligt som såsen på McDonald’s.

WHO fortsatte: ”På invigningsdagen övervakade WHO -fälttjänstemän över 2 000 regeringsteam och besökte minst 10 000 hushåll.”

Denna nyhet publicerades på WHO: s officiella webbplats i Indien. Webbplatsen beskriver WHO: s arbete mot COVID-19 i Indien, inklusive en diskussion om deras ”Online-kurs för snabba svarsteam”.

https://www.who.int/india

Sådana team är de regeringsteam som diskuterats ovan som har tilldelats att genomföra hus-till-hus-test- och behandlingsprogrammet i Uttar Pradesh. När WHO -webbplatsen diskuterar rollen som Rapid Response Team (RRT),

”RRT är en nyckelkomponent i en större strategi för nödsituationer som är avgörande för ett effektivt och effektivt svar … WHO har tagit fram och publicerat denna kurs för RRT som arbetar på nationell, subnational, distrikts- och subdistriktsnivå för att stärka pandemiskt svar med stöd från National Center for Disease Control, Ministry of Health & Family Welfare, Indiens regering och USA: s centra för sjukdomskontroll och förebyggande. ”

Teamet för snabba svar får stöd från USA: s CDC under WHO: s paraply. Detta faktum validerar ytterligare Uttar Pradesh test- och behandlingsprogram och stelnar detta som en gemensam insats av WHO och CDC.

https://www.who.int/india/news/detail/16-09-2021-online-course-for-rapid-response-teams

Den kanske mest talande delen av WHO -artikeln var den sista meningen, ”WHO kommer också att stödja Uttar Pradesh -regeringen om sammanställningen av de slutliga rapporterna.”

https://www.who.int/india/news/feature-stories/detail/uttar-pradesh- going-the-last-mile-to-stop-covid-19

Ingen har ännu publicerats.

Bara fem korta veckor senare, den 14 juni 2021, hade nya fall sjunkit häpnadsväckande 97,1 procent, och Uttar Pradesh -programmet hyllades som en rungande framgång. Enligt ZeeNews i Indien, ”Strategin för spårning, test och behandling ger resultat.”

”Den Yogi-ledda staten har också registrerat en kraftig nedgång i antalet aktiva COVID-fall eftersom siffran har sjunkit från högst 310 783 i april till 8 986 nu, en anmärkningsvärd minskning med 97,10 procent.”

https://zeenews.india.com/uttar-pradesh/cm-yogi-adityanath-s-strategy-of-trace-test-treat-yields-results-contains-second-wave-of-covid-19-2368977. html

Den 2 juli 2021, tre veckor senare, minskade fallen med hela 99 procent.

https://www.news18.com/news/india/up-sees-declining-covid-cases-positivity-rate-state-govt-eases-lockdown-curbs-all-you-need-to-know-3918440. html

Den 6 augusti 2021 slutade Indiens Ivermectin -media -blackout med MSN -rapportering. Västerländska medier, inklusive MSN, erkände äntligen vad som fanns i dessa Uttar Pradesh -medicinkit. Bland läkemedlen fanns Doxycyklin och Ivermectin.

MSN Showcases the Amazing Uttar Pradesh Turnaround—The Ivermectin-based Home Medicine Kits

Den 25 augusti 2021 märkte de indiska medierna skillnaden mellan Uttar Pradeshs enorma framgång och andra stater, som Keralas, jämförande misslyckande. Även om Uttar Pradesh endast var 5% vaccinerad mot Keralas 20%, hade Uttar Pradesh (endast) 22 nya COVID -fall, medan Kerala blev överväldigad med 31 445 på en dag. Så det blev uppenbart att allt som fanns i dessa behandlingssatser måste ha varit ganska effektivt.

News18 rapporterade: ”Låt oss titta på den kontrasterande bilden. Kerala, med sin befolkning på 3,5 crore – eller 35 miljoner, rapporterade den 25 augusti 31,445 nya fall, en majoritet av de totala fallen som rapporterades i landet. Uttar Pradesh, den största staten med en befolkning på nästan 24 crore – eller 240 miljoner – rapporterade under tiden bara 22 fall under samma period.

För två dagar sedan rapporterades bara sju nya positiva fall från Uttar Pradesh. Kerala rapporterade 215 dödsfall den 25 augusti, medan Uttar Pradesh bara rapporterade två dödsfall. Faktum är att inga dödsfall har rapporterats från Uttar Pradesh de senaste dagarna. Det finns bara 345 aktiva fall i Uttar Pradesh nu medan Keralas siffra ligger på 1,7 lakh – eller 170 000. ”

https://www.news18.com/news/india/tale-of-two-states-kerala-uttar-pradesh-paint-a-contrasting-picture-of-covid-19-4127714.html

”Kerala har gjort ett mycket bättre jobb med vaccinationstäckning med 56% av befolkningen som vaccinerats med en dos och 20% av befolkningen är helt vaccinerade med totalt 2,66 crore – eller 26,6 miljoner – doser administrerade

Uttar Pradesh hade gett över 6,5 crore – eller 65 miljoner – doser, maximalt i landet, men bara 25% av människorna har fått sin första dos medan mindre än 5% av människorna är helt vaccinerade. Med tanke på de nuvarande COVID -siffrorna verkar Uttar Pradesh överträffa Kerala för taggen för den mest framgångsrika modellen mot COVID. ”

Denna författare granskade orsakerna bakom Keralas misslyckade behandlingsmodell i två artiklar, ”The Lesson of Kerala” och ”Kerala’s Vaccinated Surge.”

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/indias-ivermectin-blackout—part-iii-the-lesson-of-kerala/article_ccecb97e-044e-11ec-9112-2b31ae87887a.html

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/indias-ivermectin-blackout—part-iv-keralas-vaccinated-surge/article_8a8c481c-09d3-11ec-a51c-fb063e1a3e3b.html

Senast den 12 september 2021 rapporterade Livemint att 34 distrikt förklarades COVID-fria eller inte hade några aktiva fall. Endast 14 nya fall registrerades i hela delstaten Uttar Pradesh.

https://www.livemint.com/news/india/uttar-pradesh-34-districts-declared-coronavirus-free-claims-govt-11631413344586.html

Den 22 september 2021 var YouTube värd för en video av populärvetenskapliga bloggaren Dr. John Campbell som beskriver Uttar Pradeshs framgångssaga. Han gav en uppdelning av ingredienser och doser av det magiska läkemedelsbehandlingssatsen som ansvarar för att utrota COVID i Uttar Pradesh. Samma kit användes också i delstaten Goa.

Dr John Campbell bröt Indiens Ivermectin Blackout vidöppen på YouTube genom att avslöja formeln för den hemliga såsen, till stor förskräckelse för Big Pharma, WHO och CDC. Läsarna kommer att vilja titta på detta innan det tas ner. Se mark 2:22.

Varje hemmakit innehöll följande: Paracetamol -tabletter [tylenol], C -vitamin, Multivitamin, Zink, Vitamin D3, Ivermectin 12 mg [kvantitet #10 tabletter], Doxycyklin 100 mg [kvantitet #10 tabletter]. Andra icke-medicinska komponenter inkluderade ansiktsmasker, desinfektionsmedel, handskar och alkoholservetter, en digital termometer och en pulsoximeter. Se mark 2:33.

Campbell rapporterar att de spännande sakerna i satsen som fångade hans uppmärksamhet var: Zink, D3 -vitamin, Ivermectin och sekundär antibiotikabehandling. ”Intressant, det är vad regeringen bestämde sig för att ge.” Se mark 3:40

John Campbell har tidigare granskat återanvända läkemedel för COVID. Han har intervjuat både Dr. Tess Lawrie och Dr. Pierre Kory. Återanvända läkemedel har potential att dra nytta av många tillstånd, inte minst av dessa inkluderar virus och cancer.

Dr Campbell noterade att det inte hade förekommit några nya fall i 59 Uttar Pradesh -distrikt. Dessutom, av 191 446 test som slutförts under de föregående 24 timmarna, var endast 33 prover positiva för en testpositivitet på endast 0,01%. Dr Campbell kallade detta låga tal för ”svindlande”. Se mark 5:05.

I september hade fallen fallit dramatiskt. Av hela staten med 200 miljoner plus invånare återstod endast 187 aktiva fall jämfört med toppen i april på 310 783 fall. Se mark 5:41.

Dr Campbell tillskriver deras framgång till många faktorer, inklusive tidig upptäckt och tidig behandling med kit som kostar 2,65 dollar per person. Se mark 6:20.

Lägg märke till att Dr Campbell inte nämner en enda person som hade någon toxicitet från de tio 12 mg pillerna av Ivermectin – i hela tillståndet på över 200 miljoner. Inte en enda förgiftning rapporterades. Inga indiska giftkontrollartiklar eller telefonsamtal rapporterades. Av miljontals distribuerade medicinkit, var och en innehållande 120 mg Ivermectin, rapporterades inte en person i Uttar Pradesh att ha haft problem med läkemedlet.

Lägg märke till att Dr. Campbell inte vid något tillfälle kritiserar medicinpaketet som ”frans” eller ineffektivt. Det skulle trots allt vara felaktigt att anklaga ett WHO-sponsrat program som Uttar Pradesh-testet och behandla-samordnat av WHO-för att vara ”frans”.

https://www.who.int/india/news/feature-stories/detail/uttar-pradesh- going-the-last-mile-to-stop-covid-19

I motsats till det lilla vi får – till stora kostnader – från regeringen i USA är dessa kit effektiva och innehåller handskar, en termometer och en oximeter. Förra gången jag köpte en oximeter för tio år sedan kostade den cirka 200,00 dollar. Hela detta kit – inklusive oximetern – kostar endast 2,65 dollar.

Och lägg märke till att en regering kan köpa över tusen hembehandlingar med Ivermectin -kit för ett pris av en kurs av Remdesivir. Remdesivir kostar 3100 dollar, och det är ett opraktiskt läkemedel eftersom det måste ges sent i sjukdomen under sjukhusvistelse. Dessutom är det ett läkemedel som inte räddar liv.

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejmoa2007764

https://www.nytimes.com 2020/10/15/health/coronavirus-remdesivir-who.html

Å andra sidan har Ivermectin-kit mycket samband med att eliminera COVID-19 i Uttar Pradesh. Faktum är att mindre än 11% av deras befolkning är helt vaccinerade, Uttar Pradesh -modellen för test och behandling är överlägsen inte bara Kerala, med en mycket högre procent vaccinerad. Uttar Pradesh slår Storbritannien, USA och nästan överallt i världen när det gäller de lägsta aktiva covid -fallen.

Dr Tess Lawrie är en 30-årig veteran från WHO som bevisningssyntesexpert. Hennes slutsats är lika meningsfull som artikelns rang. Här är dessa ord,

”Bevis med måttlig säkerhet visar att stora minskningar av dödsfall i covid-19 är möjliga med Ivermectin. Användning av Ivermectin tidigt i den kliniska kursen kan minska antalet som utvecklas till svår sjukdom. Den uppenbara säkerheten och låga kostnaden tyder på att Ivermectin sannolikt kommer att ha en betydande inverkan på SARS-CoV-2-pandemin globalt. ”

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34145166/

Kanske är det dags att fråga varför Dr. Pierre Kory’s peer-reviewed berättarrecension av Ivermectin rankas #38 av samma 18 miljoner publikationer.

Han avslutar, ”Slutligen indikerar de många exemplen på Ivermectin-distributionskampanjer som leder till snabba befolkningsminskningar i sjuklighet och minskad dödlighet att ett oralt medel som är effektivt i alla faser av COVID-19 har identifierats.”

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8088823/

Om Dr Lawries uppsats är rankad i topp 5% av de högsta .001% av alla sådana publicerade medicinska artiklar genom tiderna, ligger Dr. Kory inte långt efter. Hans är 38/180 av toppen .001% eller topp 21% av toppen .001%

Således skulle båda artiklarna rankas i den sällsynta atmosfären på nästan en av en miljon.

Därför måste läsaren nu fråga varför två magnifika oberoende recensioner från två olika kontinenter, som kommer till samma slutsats, båda ignoreras av vår världs medicinska ledare?

Uttar Pradesh är en sådan befolkning som upplevde en avsevärd minskning av sjukdoms- och dödsmånaderna med covid-19 EFTER att Dr Korys artikel publicerades den 22 april 2021. Därför måste man fråga att om Ivermectin så förutsägbart och säkert utrotar COVID-19, då varför distribueras det inte systematiskt över hela världen, som Dr Kory och Dr. Lawrie föreslår?

Kanske måste varje läsare ställa sig den här frågan – Varför är det så att BÅDE Dr. Lawries och Dr. Kory högt rankade expertgranskningsartiklar, publicerade i den medicinska litteraturen om PubMed, National Library of Medicine, är förbjudna från Wikipedia?

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/wikipedia-and-a-pint-of-gin/article_22ffa0d8-dde9-11eb-be75-d7b0b1f2ff67.html

Även om Indiens Ivermectin-seger över COVID kan ha gått förlorad på böjt att vaccinera alla Big Pharma och Big Regulators, verkar meddelandet ha kommit fram till mannen på gatan. Om Google Trends är någon indikator exploderar intresset för Ivermectin, och av goda skäl. Vi luras alla systematiskt av inflytelserika organisationer i vinstens namn.

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/gaslighting-ivermectin-vaccines-and-the-pandemic-for-profit/article_19f42a96-05c5-11ec-8172-d776656bad51.html

Is the Ivermectin Situation Rigged in Favor of Industry: Is the Big Tobacco Analogy Appropriate?

En daglig attack av mediapropaganda bombarderar oss med meddelanden som försöker styra oss bort från de säkraste och mest effektiva behandlingarna.

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/the-ivermectin-deworming-hoax—part-ii-eric-clapton-s-human-rights-warning/article_284902bc-14be-11ec-8d43-43e98275cff8. html

Intresset för Ivermectin och Indien ökar bara och har nu nått en högsta nivå någonsin. Indiens erövring av COVID-19 döljs inte längre. Hemligheten är ute. Och kanske kommer äntligen den efterlängtade slutrapporten från WHO som beskriver den mest framgångsrika pandemikampanjen på någon plats på jorden att publiceras.

https://www.amazon.com/Ivermectin-World-Justus-R-Hope/dp/1737415909

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *