Passagens blogg nerlagd!

Passagen har varit ”vänlig” att utan föregående varning helt sonika stänga min tidigare blogg gostasing. Inte bara min, alla andras också tydligen. Passagen Blogg är helt nedlagd sedan tidigt i våras (2015).
Jag hade skrivit över 200 bloggar sedan slutet 2008. Allt borta. Många hade jag lagt ner mycket arbete på.  Ibland hade jag över 2000-3000 besök inom ett dygn. Speciellt till  mina kåserier från tiden då jag var till sjöss på 1960-talet. Men även mina erfarenheter av dietmetoden LCHF var populär.

Tja, vad gör man? Startar en ny naturligtvis. Än har jag inte tänkt mej gå ner i källaren och skyffla kol.

Nu får jag se om denna min första primitiva blogg på WordPress funkar att lägga in. Jag får väl lära mig den allteftersom.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Passagens blogg nerlagd!

  1. Peter skriver:

    Då får jag uppdatera min länk till din blogg nu !
    Äntligen kan man få läsa lite nya kåserier !
    Jag väntar med spänning på ”när Axel är ute till Husbil”, för ute till sjöss tror jag han inte gillar.

  2. Gösta Singstrand skriver:

    Hej! Tack för första kommentaren! Ja Axel han ger många uppslag till inlägg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *