OM MIN BLOGG

Det är bara att inse fakta:

Tiden är definitivt förbi när man på kvällarna samlades runt brasan och i dess sken berättade om allt och intet för varandra, gamla som ung.
Den här bloggens syfte  är i första hand att  istället  använda ny teknik för att  berätta om livet sett från mitt håll under åren som har gått.

För några år sedan när min mamma bara hade kort tid kvar här på jorden gjorde jag den obehagliga upptäckten att jag nog aldrig tidigare riktigt hade haft tid eller kanske riktigt hade lyssnat på henne. Gjorde slag i saken och  reserverade ett par dagar bara till oss två. Mycket av vad hon då berättade om finns att läsa om på sidan MIN KRÖNIKA, se under SIDOR till höger.

De flesta inläggen här fanns tidigare  på min gamla blogg. Allt jag skrivit där försvann när Passagen Blogg utan förvarning helt las ner. Tur nog hade jag tagit utskrifter på de ca 200 inläggen. Jag lägger ut en del av dem här allt eftersom jag får tid. De känns igen genom att datum för första publicering står först i inlägget.

Jag har varit med om så mycket roligt och spännande under åren så om någon fler än jag kan ha nöje av mitt skrivande så är det ju bara extra trevligt! Naturligtvis lägger jag in nya inlägg också när andan faller på.
Under rubriken SIDOR till höger hittar du huvudrubriker och under var och en av dem i sin tur länkar till varje inlägg jag gjort.
Du behöver inte klicka på någon SIDA för att se det senaste inlägget. Det kommer automatiskt upp när du går in på min blogg gsblogg.singstrand.se

Vill du se snabböversikter på mina bloggar trycker du till höger på länken Okategoriserade under rubriken KATEGORIER.

2017-04-13 Gösta Singstrand