Mitt inlägg på Facebook den 11 juli 2020

Glöm inte att imorgon startar den nya Facebook-regeln där de kan använda dina foton. Glöm inte att Deadline är idag!!! Den kan användas i domstolsfall i rättstvister mot dig. Allt du någonsin publicerat blir offentligt från och med idag – även meddelanden som har tagits bort. Det kostar ingenting för en enkel kopia och klistra in, bättre säker än ledsen.

 


Jag ger inte Facebook eller några enheter som är kopplade till Facebook tillåtelse att använda mina bilder, information, meddelanden eller inlägg, både tidigare och framtid. Med detta uttalande meddelar jag Facebook att det är strängt förbjudet att avslöja, kopiera, dela ut eller vidta andra åtgärder mot mig baserat på denna profil och / eller dess innehåll. Den. information. Brott mot sekretessen kan straffas enligt lag OBS: Facebook är nu en offentlig enhet. Alla medlemmar måste lägga upp en sån här lapp.
Om du föredrar kan du kopiera och klistra in den här versionen. Om du inte publicerar ett uttalande minst en gång kommer det tyst tillåta användning av dina foton samt informationen i profilstatusuppdateringarna. DELA INTE. Kopiera och klistra in.
Deras nya algoritm väljer samma få personer – ca 25-som kommer att läsa dina inlägg.
Därför:
Håll ner fingret var som helst i det här inlägget så dyker ”kopiera” upp. Klicka på ”kopiera”. Gå sedan till din sida, starta ett nytt inlägg och lägg fingret var som helst i det tomma fältet. ”Klistra in” dyker upp och klickar på klistra in
Detta kommer att kringgå systemet.
Jag ger INTE FACEBOOK tillstånd att dela något av mig., Att jag har lagt upp Bilder, vänner-info, inlägg eller mejl. Absolut inget kan användas i någon form utan mitt skrivna tillstånd

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *