Skolmedicinens historia – verklighet som få vet

Skolmedicinens historia
-En fascinerande läsning med
kanske oväntat innehåll…..
Serien är skriven av Kersti Wistrand,
hon presenteras närmare sist i Del I
på siten Humanism & Kunskap.

 

Del I – Skolmedicinens historia
John D. Rockefeller (1839-1937) och Andrew Carnegie (1835 – 1919), de på sin tid rikaste stormogulerna i USA, använde sig båda av homeopatisk läkarvård, men införde med hjälp av rådgivaren Frederick Taylor Gates och högskoleinspektören Abraham Flexner skolmedicinen på de amerikanska universiteten samt syntetiska mediciner baserade på oljederivat. Idén härtill kom från ursprungsbefolkningens användning av senecaolja som medicin. I del I presenteras de fyra männen.

Del II – Skolmedicinens historia
Skolmedicinen är ett system grundat av
affärsmän, inte av medicinskt kunniga.”

Del III – Skolmedicinens historia
”Rockefellerkoncernen fortsätter att bygga ut
läkemedelsindustri och vaccinationsprogram
till att omfatta en stor världsmarknad.”

Del IV – Människosynen
Den moderna skolmedicinen som grundades vid 1900-talets början under John D. Rockefellers ledning vilar på en mycket speciell människosyn som var rådande då.

Del V – ”I Skolmedicinens historia
kommer jag att visa på Rockefeller Foundations stöd till rashygieniska projekt i Nazi-Tyskland och så småningom även i Asien, bl.a. Kina och Indien, något som bidragit till miljontals människors död.”

Del VI  -industrimedicin hand i hand med livsmedelsindustri
En liten sociopolitisk amerikansk elit med Rockefellerfamiljens rikedomar i centrum har sedan 1930-talet försökt etablera kontrollen över själva grunden för mänsklig överlevnad – produktion och införskaffandet av vårt dagliga bröd.

Del VII: PFIZER´s kriminella historia
Ett godkännande av Pfizer-BioNTechs vaccin för EU kan komma redan 23 december. Detta innebär att de första vaccinationerna i Sverige kan äga rum 27 december. Kersti Wistrand tittar närmare på Pfizers historik som under speciellt 2000 – talet har varit fylld av stora skadeståndsbelopp.

_ _ _ _  _  _

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *